Pronađi
Restorane

Francuska hrana dostava Beograd

Preporučeni restorani

Kralja Petra 22, Beograd
Doručak Sendviči Italijanska hrana Paste Mediteranska hrana Ribe i plodovi mora Francuska hrana Internacionalna hrana Kuvana jela Piletina Roštilj Srpska hrana Posna hrana Veganska hrana Vegetarijanska hrana Palačinke Poslastice Napici
Dostava
09:00h - 23:30h
Preuzimanje
09:00h - 23:30h
min. za dostavu:
250.00 RSD
cena dostave:
350.00 RSD

Francuska hrana

Francuski obroci nisu naročito obilni i jaki, ali se zato sastoje iz niza različitih namirnica. Francuzi izuzetno vole da eksperimentišu sa ukusima, da uživaju pripremajući, ali i jedući hranu. Ovaj nadasve prefinjeni narod će gotovo svaki svoj obrok upotpuniti kvalitetnim pićem, najčešće vinom u kojem Francuska, naravno, ne oskudeva.

Francuski doručak najčešće podrazumeva baget, dugački hrskavi hleb, sa nekim od brojnih sirnih namaza koji su za njih karakterstični, ili kroasan koji može biti prazan, punjen slanim nadevom ili čokalodom i voćem. Ručak podrazumeva predjelo, supu, glavno jelo nakon koga jedu sir, a potom i desert.

Proizvodnju sireva i vina Francuzi su doveli do savršenstva, zbog čega su između ostalog i postali poznati širom sveta. Njihovoj pripremi pristupaju s puno pažnje, ljubavi, a svake godine se u prodaji nađe po nekoliko novih vrsta.

Hrana do Stana Vam omogućuje da za tili čas naručite francuska jela iz restorana koji vrše dostavu hrane u delu grada u kome živite i tako u svom domu osetite duh ove fantastične zemlje.

Arrow

Garantujemo 100% najbolje cene!

Hrana do Stana Vam garantuje 100% najbolje cene! Zahvaljujući odličnoj saradnji sa brojnim renomiranim restoranima u nekim od najvećih gradova u Srbiji, na raspolaganju Vam je izuzetno veliki izbor jelovnika. U bilo kom trenutku da ogladnite, hranu preko našeg servisa naručujete u samo nekoliko klikova i ona Vam biva dostavljena na željenu lokaciju u što je kraćem vremenskom roku moguće. I, što je najvažnije, naše usluge su BESPLATNE! Nećete morati da platite apsolutno ništa više od cene po kojoj se obrok koji ste naručili nudi za dostavu u restoranu!