Pronađi
Restorane

Iranska kuhinja dostava Beograd

Preporučeni restorani

Milentija Popovića 32a, Beograd
Doručak Internacionalna hrana Iranska kuhinja Italijanska hrana Mediteranska hrana Napici Palačinke Paste Pica Piletina Posna hrana Roštilj Sendviči Srpska hrana
Dostava
08:00h - 23:00h
Preuzimanje
08:00h - 23:00h
min. za dostavu:
500.00 RSD
besplatna dostava

Iranska kuhinja

Iranska kuhinja je izuzetno zdrava s obzirom na namirnice koje kombinuje. Osim toga, jela koja joj pripadaju su vrlo specifičnog, neodoljivog ukusa, naprosto osvajaju svojim mirisom, prave neponovljiv doživljaj u ustima. Iranska kuhunja je izvršila veliki uticaj na kuhinje okolnih zemalja kao što su Avganistan, Pakistan, severna Indija i države na jugu središnje Azije.

Najveći broj tradicionalnih iranskih jela se zasniva na riži u kombinaciji sa ribom ili mesom, najčešće jagnjetinom ili piletinom. U ovoj kuhinji voće je takođe vrlo zastupljeno, naročito dunja, šljiva, nar i grožđe koji jelima daju poseban ukus. Bez začina kao što su šafran, cimet i peršun je gotovo nezamislivo pripremiti bilo koji obrok.

Jedno od najpopularnijih iranskih jela je birijani. Osnovu čini riža kojoj se mogu dodati meso (govedina, piletina, jagnjetina, meso od koze), riba, jaja ili povrće. Jelu se mogu dodati brojni začini, a neki od omiljenih su muskantni oraščić, cimet, korijander, šafran, đumbir, luk, lovorov list.

Dostava iranske hrane je sada dostupna i kod nas, a narućivanje nikada nije bilo brže i jednostavnije nego sada kada to možete učiniti preko Hrana do Stana. Objedilnili smo brojne restorane koji u svojoj ponudi imaju iranska jela i vrše dostavu hrane na kućnu adresu, a Vaše je samo da izaberete ono koje najviše odgovara Vašem ukusu i poručite ga na željenu lokaciju.

Arrow

Garantujemo 100% najbolje cene!

Hrana do Stana Vam garantuje 100% najbolje cene! Zahvaljujući odličnoj saradnji sa brojnim renomiranim restoranima u nekim od najvećih gradova u Srbiji, na raspolaganju Vam je izuzetno veliki izbor jelovnika. U bilo kom trenutku da ogladnite, hranu preko našeg servisa naručujete u samo nekoliko klikova i ona Vam biva dostavljena na željenu lokaciju u što je kraćem vremenskom roku moguće. I, što je najvažnije, naše usluge su BESPLATNE! Nećete morati da platite apsolutno ništa više od cene po kojoj se obrok koji ste naručili nudi za dostavu u restoranu!