Pronađi
Restorane

Salate dostava Beograd

Preporučeni restorani

Bulevar Arsenija Čarnojevića 54, Beograd
Burgeri Sendviči Ribe i plodovi mora Italijanska hrana Paste Veganska hrana Vegetarijanska hrana Salate Poslastice Piletina Pečenje Palačinke Napici
Dostava
12:00h - 20:00h
Preuzimanje
08:00h - 23:00h
min. za dostavu:
1,500.00 RSD
besplatna dostava
Dunavska 25, Beograd
Roštilj Srpska hrana Palačinke Poslastice Piletina Ribe i plodovi mora Kuvana jela Salate
Dostava
10:00h - 22:00h
Preuzimanje
10:00h - 22:00h
min. za dostavu:
1,000.00 - 5,000.00
besplatna dostava
Kej oslobođenja bb, Zemun, Beograd
Doručak Palačinke Salate Internacionalna hrana Piletina Italijanska hrana Pica Posna hrana Ribe i plodovi mora Poslastice
Dostava
10:00h - 22:30h
Preuzimanje
09:00h - 24:00h
min. za dostavu:
500.00 RSD
cena dostave:
150.00 RSD
Skadarska 11, Beograd
Internacionalna hrana Paste Mediteranska hrana Italijanska hrana Pica Piletina Poslastice Napici Salate Veganska hrana Vegetarijanska hrana
Dostava
11:00h - 23:30h
Preuzimanje
11:00h - 23:30h
min. za dostavu:
530.00 - 5,000.00
besplatna dostava

Salate

Zdrava ishrana je od izuzetno velikog značaja za čovekov organizam, za njegovo fizičko, ali i psihičko zdravlje. Ako se stalno hranite lošim namirnicama, rizikujete da dovedete sebe u veliki zdravstveni problem. Samim tim ne izgledate dobro, što za sobom povlači da se tako i osećate. Ali sada kada postoji kućna dostava fit hrane i kada je lakše nego ikad zdravo se hraniti, ne morate da brinete.

U našem gradu postoji izuzetno mnogo restorana koji su imali u vidu Vaš brz tempo života i činjenicu da pored toliko obaveza ne možete naročito mnogo vremena posvetiti pripremanju zdrave hrane. Zato su se potrudili da Vam olakšaju i obezbede brojne ukusne obroke koji su pre svega zdravi, pripremljeni od probranih namirnica.

Dostava fit hrane na željenu lokaciju je takođe idealno rešenje kada želite da se rešite viška kilograma, a obaveze na poslu, oko dece ili obaveze bilo koje druge vrste Vam ne dozvoljavaju da na miru kupite i pripremite zdrav obrok koji neće imati previše kalorija, ali koji će Vas ipak zasistiti.

Izaberite neki od restorana koji pripremaju fit hranu i vrše dostavu na kućnu adresu, naručite obrok putem servisa Hrana do Stana i uživajte hraneći se zdravo.

Arrow

Garantujemo 100% najbolje cene!

Hrana do Stana Vam garantuje 100% najbolje cene! Zahvaljujući odličnoj saradnji sa brojnim renomiranim restoranima u nekim od najvećih gradova u Srbiji, na raspolaganju Vam je izuzetno veliki izbor jelovnika. U bilo kom trenutku da ogladnite, hranu preko našeg servisa naručujete u samo nekoliko klikova i ona Vam biva dostavljena na željenu lokaciju u što je kraćem vremenskom roku moguće. I, što je najvažnije, naše usluge su BESPLATNE! Nećete morati da platite apsolutno ništa više od cene po kojoj se obrok koji ste naručili nudi za dostavu u restoranu!