O nama

Naručivanje hrane nikada nije bilo brže i jednostavnije!

Hrana do Stana ne traži od Vas da se dodatno strpite u trenucima kada je to možda i najteže – kada ste gladni! Naprotiv, učinili smo sve kako bismo Vam omogućili da što je brže i lakše moguće zadovoljite svoju potrebu za kvalitetnim, ukusnim obrokom na bilo kom mestu i u bilo koje vreme.

Ma koja kuhinja Vam najviše prijala, Hrana do Stana je spremna da odgovori Vašim ukusima i ponudi Vam širok asortiman jelovnika iz najboljih restorana grada u kome živite. Napominjemo da postoji velika mogućnost da Vam se prilikom izlistavanja istih apetit dodatno otvori. No, nema razloga da se ustručavate da ugodite svom stomaku, jer su naše usluge potpuno BESPLATNE! Platićete isključivo onu cenu po kojoj restoran nudi hranu koju ste naručili.

Na Vama je, dakle, da:

  • Potražite jelo kojim biste trenutno najradije utolili glad,
  • Naručite hranu za koju ste se odlučili,
  • Pričekate da obrok stigne na željenu adresu, a potom uživate u ukusnim zalogajima.

Ako ste, pak, vlasnik restorana na čijem izboru hrane bi Vam mnogi pozavideli i nudite dostavu hrane na kućnu adresu, pravo je vreme da nam se obratite da udružimo snage i kvalitetom Vaših i naših usluga udovoljimo gurmanima širom Vašeg grada. Neće biti potrebe za dodatnim novčanim ulaganjima niti ste izloženi bilo kakvom riziku, jer restoranima koji čine deo našeg sistema naplaćujemo samo fiksnu proviziju na narudžbine koje ostvare putem servisa Hrana do Stana.

Zato nam se pridružite kako biste što pre uživali u svom obroku ili kako biste hranom koju spravljate obradovali veliki broj ogladnelih klijenata koji bi uskoro mogli da postanu Vaši stalni kupci.

Arrow

Garantujemo 100% najbolje cene!

Hrana do Stana Vam garantuje 100% najbolje cene! Zahvaljujući odličnoj saradnji sa brojnim renomiranim restoranima u nekim od najvećih gradova u Srbiji, na raspolaganju Vam je izuzetno veliki izbor jelovnika. U bilo kom trenutku da ogladnite, hranu preko našeg servisa naručujete u samo nekoliko klikova i ona Vam biva dostavljena na željenu lokaciju u što je kraćem vremenskom roku moguće. I, što je najvažnije, naše usluge su BESPLATNE! Nećete morati da platite apsolutno ništa više od cene po kojoj se obrok koji ste naručili nudi za dostavu u restoranu!