Pronađi
Restorane

Kiparska hrana dostava Beograd

Preporučeni restorani

Carice Milice 18, Beograd
Doručak Grčka hrana Kiparska hrana Piletina Roštilj Vegetarijanska hrana Napici
Dostava
11:00h - 24:00h
Preuzimanje
11:00h - 24:00h
min. za dostavu:
600.00 - 1,000.00
besplatna dostava
Promotivne ponuda restorana Souvlaki passionPromotivne ponude
Arrow

Promotivna ponuda restorana Souvlaki passionGratis proizvod za narudžbine preko 2,500.00 RSD

Dobijate GRATIS Coca Cola 1L za narudžbine preko 2,500.00 RSD.

Promotivne ponude se ne mogu kombinovati i ne važe za specijalnu ponudu jela i pića.

Kiparska hrana

Odavno se u nama rodila ljubav prema Kipru, njegovom veličanstveno plavom, čistom moru i njegovoj fantastičnoj ukusnoj hrani. Grad je prepun odličnih restorana koji su usavršili pripremu grčko-kiparskih specijaliteta po originalnim recepturama i koji, osim što u svoj prijatni prostor primaju sve goste, vrše dostavu grčko-kiparske hrane na kućnu adresu.

Najpoznatije grčko jelo svakako je giros koji je vrlo sličan turskom doner kebabu od kojeg i vodi poreklo. Giros se pravi od svinjskog ili pilećeg mesa (ili kombinacija obe vrste mesa) pečenjem na vertikalnom ražnju. Služi se u lepinji ili tortilji zajedno sa pomfritom i brojnim drugim dodacima po želji (paradajz, luk, grčki sosevi, senf).

Grčka salata je kod nas takođe već decenijama popularna. Ukusna je, zdrava, a naročito prija tokom vrelih letnjih dana kada nam je potrebno nešto lagano. Pravi se od paradajza, krastavca, paprike, luka, feta sira i maslinovog ulja po kome je Grčka takođe nadaleko poznata.

Naš grad je bogat restoranima koji vrše dostavu grčk-kiparske hrane, tako da u njoj sada možete uživat na bilo kojoj lokaciji da se nalazite. Naručite online brzo i lako svoj obrok putem servisa Hrana do Stana i uživajte u njemu.

Arrow

Garantujemo 100% najbolje cene!

Hrana do Stana Vam garantuje 100% najbolje cene! Zahvaljujući odličnoj saradnji sa brojnim renomiranim restoranima u nekim od najvećih gradova u Srbiji, na raspolaganju Vam je izuzetno veliki izbor jelovnika. U bilo kom trenutku da ogladnite, hranu preko našeg servisa naručujete u samo nekoliko klikova i ona Vam biva dostavljena na željenu lokaciju u što je kraćem vremenskom roku moguće. I, što je najvažnije, naše usluge su BESPLATNE! Nećete morati da platite apsolutno ništa više od cene po kojoj se obrok koji ste naručili nudi za dostavu u restoranu!