Pronađi
Restorane

Mađarska hrana dostava Novi Sad

Preporučeni restorani

Vojvode Mišića 3, Novi Sad
Mađarska hrana Roštilj Srpska hrana Kuvana jela Palačinke
Dostava
10:00h - 20:00h
Preuzimanje
10:00h - 20:00h
min. za dostavu:
100.00 RSD
cena dostave:
170.00 - 500.00

Mađarska hrana

S obzirom na to da smo ljubitelji jake, začinjene hrane sa dosta kalorija i da je i sama naša kuhinja takva, ne čudi činjenica da smo tako dobro prihvatili mađarsku kuhinju i da nas gotovo svako njihovo jelo oduševi svojim bogatim ukusom. Dostava hrane mađarske kuhinje polako postaje sve traženija među gurmanima koji znaju kako da brzo i lako naruče hranu – preko Hrana do Stana.

Mađari dosta vole da jedu masno. I dok se veliki broj kuvara širom sveta trudi da pri pripremi hrane koristi biljna ulja kada god je to moguće, mađarski kulinari nastoje da pri pripremi gotovo svakog tradicionalnog mađarskog jela koriste svinjsku mast.

Najpoznatije jelo mađarske kuhinje svakako je gulaš. Reč je o izuzetno gustoj čorbi sa dosta belog i crnog luka, crvene i ljute paprike, sitno seckanog krompira i, naravno, mesa. Za gulaš najčešće koriste goveđe meso, ali je i sa pilećim jednako ukusan. Hortobađska palačinka je takođe jedan od najukusnijih predstavnika ove kuhinje, puni se mlevenom teletinom i preliva bešamel sosom.

Dostava mađarske hrane je brža i jednostavnija nego što ste mislili. Hrana do Stana objedinjuje restorane koji je pripremaju, a na Vama je samo da izaberete jelo i narčite ga na željenu lokaciju.

Arrow

Garantujemo 100% najbolje cene!

Hrana do Stana Vam garantuje 100% najbolje cene! Zahvaljujući odličnoj saradnji sa brojnim renomiranim restoranima u nekim od najvećih gradova u Srbiji, na raspolaganju Vam je izuzetno veliki izbor jelovnika. U bilo kom trenutku da ogladnite, hranu preko našeg servisa naručujete u samo nekoliko klikova i ona Vam biva dostavljena na željenu lokaciju u što je kraćem vremenskom roku moguće. I, što je najvažnije, naše usluge su BESPLATNE! Nećete morati da platite apsolutno ništa više od cene po kojoj se obrok koji ste naručili nudi za dostavu u restoranu!