Pronađi
Restorane

Španska hrana dostava Beograd

Preporučeni restorani

Beranska 10 b, Beograd
Kuvana jela Ribe i plodovi mora Srpska hrana Posna hrana Vegetarijanska hrana Fit hrana Mediteranska hrana Paste Španska hrana Poslastice Italijanska hrana
Dostava
11:00h - 21:00h
Preuzimanje
09:00h - 21:00h
min. za dostavu:
1,000.00 - 5,000.00
cena dostave:
0.00 - 300.00
Promotivne ponuda restorana Ribarnica.comPromotivne ponude
Arrow

Promotivna ponuda restorana Ribarnica.comGratis proizvod za narudžbine preko 3,000.00 RSD

Dobijate GRATIS 1 l Coca Cola za narudžbine preko 3,000.00 RSD.

Promotivne ponude se ne mogu kombinovati i ne važe za specijalnu ponudu jela i pića.

Španska hrana dostava Novi Sad

Preporučeni restorani

Njegoševa 12, Novi Sad
Italijanska hrana Paste Mediteranska hrana Španska hrana Internacionalna hrana Azijska hrana Kineska hrana Grčka hrana Američka hrana Burgeri Francuska hrana Palačinke Poslastice Napici
Dostava
08:30h - 22:45h
Preuzimanje
08:30h - 22:45h
min. za dostavu:
100.00 RSD
cena dostave:
170.00 - 350.00

Španska hrana

Španska kuhinja je izuzetno raznovrsna. Na jugu zemlje najviše se jedu jela pripremljena od ribe, morskih plodova, maslinovog ulja i belog luka, dok na severu preferiraju jela od mesa u kombinaciji sa najrazličitijim povrćem. Što se centralnog dela zemlje tiče, on je poznat po specijalitetima od raznoraznih vrsta mesa.

Omiljena jela Kastiljana su jagnjetina sa slaninom i meso sasvim malih prasića. Prasići su spremni za serviranje kada toliko postanu mekani da mogu da se seku ivicom tanjira, što kuvari u nekim renomiranim restoranima u Španiji i rade pred gostima i time upotpunjuju njihov užitak.

Katalonija je najpoznatija po sosovima i to onim čiji su glavni sastojci pirinač, živina i riba. Valensija je nadaleko poznata po paelji koja se pravi od pirinča, mesa, morskih plodova, paradajza, pasulja i šafrana.

Bilo da još uvek niste probali špansku hranu, bilo da ste njen ljubitelj, sada je pravo vreme da je naručite i uživate u njoj na ma kojoj lokaciji da se nalazite. Dostava hrane nikada nije bila brža nego sada kada na Hrana do Stana možete da je potražite u brojnim restoranima i naručite u samo par klikova.

Arrow

Garantujemo 100% najbolje cene!

Hrana do Stana Vam garantuje 100% najbolje cene! Zahvaljujući odličnoj saradnji sa brojnim renomiranim restoranima u nekim od najvećih gradova u Srbiji, na raspolaganju Vam je izuzetno veliki izbor jelovnika. U bilo kom trenutku da ogladnite, hranu preko našeg servisa naručujete u samo nekoliko klikova i ona Vam biva dostavljena na željenu lokaciju u što je kraćem vremenskom roku moguće. I, što je najvažnije, naše usluge su BESPLATNE! Nećete morati da platite apsolutno ništa više od cene po kojoj se obrok koji ste naručili nudi za dostavu u restoranu!