Pronađi
Restorane

Grčka hrana dostava Novi Sad

Preporučeni restorani

Njegoševa 12, Novi Sad
Italijanska hrana Paste Mediteranska hrana Španska hrana Internacionalna hrana Azijska hrana Kineska hrana Grčka hrana Američka hrana Burgeri Francuska hrana Palačinke Poslastice Napici
Dostava
08:30h - 22:45h
Preuzimanje
08:30h - 22:45h
min. za dostavu:
100.00 RSD
cena dostave:
170.00 - 350.00

Grčka hrana

Odavno se u nama rodila ljubav prema Grčkoj, njenom veličanstveno plavom, čistom moru i njenoj fantastičnoj ukusnoj hrani. Grad je prepun odličnih restorana koji su usavršili pripremu grčkih specijaliteta po originalnim recepturama i koji, osim što u svoj prijatni prostor primaju sve goste, vrše dostavu grčke hrane na kućnu adresu.

Najpoznatije grčko jelo svakako je giros koji je vrlo sličan turskom doner kebabu od kojeg i vodi poreklo. Giros se pravi od svinjskog ili pilećeg mesa (ili kombinacija obe vrste mesa) pečenjem na vertikalnom ražnju. Služi se u lepinji ili tortilji zajedno sa pomfritom i brojnim drugim dodacima po želji (paradajz, luk, grčki sosevi, senf).

Grčka salata je kod nas takođe već decenijama popularna. Ukusna je, zdrava, a naročito prija tokom vrelih letnjih dana kada nam je potrebno nešto lagano. Pravi se od paradajza, krastavca, paprike, luka, feta sira i maslinovog ulja po kome je Grčka takođe nadaleko poznata.

Naš grad je bogat restoranima koji vrše dostavu grčke hrane, tako da u njoj sada možete uživat na bilo kojoj lokaciji da se nalazite. Naručite online brzo i lako svoj obrok putem servisa Hrana do Stana i uživajte u njemu.

Arrow

Garantujemo 100% najbolje cene!

Hrana do Stana Vam garantuje 100% najbolje cene! Zahvaljujući odličnoj saradnji sa brojnim renomiranim restoranima u nekim od najvećih gradova u Srbiji, na raspolaganju Vam je izuzetno veliki izbor jelovnika. U bilo kom trenutku da ogladnite, hranu preko našeg servisa naručujete u samo nekoliko klikova i ona Vam biva dostavljena na željenu lokaciju u što je kraćem vremenskom roku moguće. I, što je najvažnije, naše usluge su BESPLATNE! Nećete morati da platite apsolutno ništa više od cene po kojoj se obrok koji ste naručili nudi za dostavu u restoranu!