Pronađi
Restorane

Japanska hrana dostava Novi Sad

Preporučeni restorani

Bulevar Mihaila Pupina 18, Novi Sad
Azijska hrana Burgeri Doručak Francuska hrana Internacionalna hrana Italijanska hrana Japanska hrana Kuvana jela Mediteranska hrana Meksička hrana Napici Paste Poslastice Ribe i plodovi mora Salate
Dostava
08:00h - 23:00h
Preuzimanje
08:00h - 23:00h
min. za dostavu:
100.00 RSD
cena dostave:
170.00 - 400.00
Promotivne ponuda restorana Picerija GondolaPromotivne ponude
Arrow

Promotivna ponuda restorana Picerija GondolaPopust za veće narudžbine

Dobijate 5% popusta za narudžbine preko 1.00 RSD.

Promotivne ponude se ne mogu kombinovati i ne važe za specijalnu ponudu jela i pića.

Japanska hrana

Prosečan životni vek u Japanu je duži nego u bilo kom drugom kraju sveta. To je, pre svega, zbog toga što Japanci insistiraju na konzumiranju zdrave hrane koju najčešće pripremaju od sirovih namirnica.

Jedno od najkarakterističnijih jela japanske kuhinje svakako je suši čija popularnost kada je dostava hrane na kućnu adresu u pitanju iz dana u dan raste. Suši se sastoji iz dva dela: šari, odnosno pirinčanog sirćeta i neta, tj. dodataka koji se mogu razlikovati, ali koji najčešće podrazumevaju ribu i morske plodove. U bukvalnom prevodu sa japanskog suši znači „kiseo ukus“.

Još jedan izuzetno interesantan japanski specijalitet je fugu koji je naziv dobio po naduvenoj ribi od koje se i priprema. Smatra se da je jetra njen najukusniji, ali i najotrovniji deo. Zbog količine otrova koje fugu sadrži, neophodno ju je pažljivo pripremati.

Japanska kuhinja sadrži još pregršt ukusnih specijaliteta. Ako još uvek niste probali neke od njih, pravo je vreme da to sada učinite. Dostava japanske hrane je ono što vam omogućuju brojni restorani širom grada. Izaberite jelo na Hrana do Stana, naručite ga i uživajte u njemu na ma kojoj lokaciji se nalazili.

Arrow

Garantujemo 100% najbolje cene!

Hrana do Stana Vam garantuje 100% najbolje cene! Zahvaljujući odličnoj saradnji sa brojnim renomiranim restoranima u nekim od najvećih gradova u Srbiji, na raspolaganju Vam je izuzetno veliki izbor jelovnika. U bilo kom trenutku da ogladnite, hranu preko našeg servisa naručujete u samo nekoliko klikova i ona Vam biva dostavljena na željenu lokaciju u što je kraćem vremenskom roku moguće. I, što je najvažnije, naše usluge su BESPLATNE! Nećete morati da platite apsolutno ništa više od cene po kojoj se obrok koji ste naručili nudi za dostavu u restoranu!