Pronađi
Restorane

Pečenje dostava Novi Sad

Preporučeni restorani

Dimitrija Tucovića 3, Novi Sad
Doručak Srpska hrana Roštilj Pečenje Piletina Ribe i plodovi mora Palačinke Poslastice Napici
Dostava
08:00h - 22:30h
Preuzimanje
08:00h - 22:30h
min. za dostavu:
100.00 RSD
cena dostave:
170.00 - 350.00

Pečenje

Kada je dostava hrane u pitanju, pečenje se pokazalo kao jedno od izuzetno traženih jela. Naručuju ga u svim gradovima i u svako doba dana, a sa Hrana do Stana poručivanje je još slađe – treba minimalno vremena, a maksimalno se uživa.

S obzirom da smo mi Srbi poznati kao veliki ljubitelji mesa, gotovo svakog dana postajemo bogatiji za još jedan odličan restoran koji u svoje specijalitete ubraja i pečenje. U želji da udovolje ukusima svojih gostiju i kupaca koji naručuju hranu, njihovi kuvari konstantno rade na usavršavanju načina pripreme pečenja.

Na jelovniku restorana koji nude pečenje mogu se pronaći najrazličitije vrste mesa: jagnjeće, praseće, pileće, ćureće, teleće. Najčešće se služi uz pečeni krompir i salatu. Najtraženije je praseće i jagnjeće pečenje, i to naročito za praznike kao što su Božić, Uskrs i Nova godina.

Ako ste i Vi ljubitelj pečenja, jeli biste ga kod kuće, ali niste vešti ili nemate vremena da ga sami pripremate, naručite ga na sajtu Hrana do Stana i uživajte u njegovom fantastičnom ukusu.

Arrow

Garantujemo 100% najbolje cene!

Hrana do Stana Vam garantuje 100% najbolje cene! Zahvaljujući odličnoj saradnji sa brojnim renomiranim restoranima u nekim od najvećih gradova u Srbiji, na raspolaganju Vam je izuzetno veliki izbor jelovnika. U bilo kom trenutku da ogladnite, hranu preko našeg servisa naručujete u samo nekoliko klikova i ona Vam biva dostavljena na željenu lokaciju u što je kraćem vremenskom roku moguće. I, što je najvažnije, naše usluge su BESPLATNE! Nećete morati da platite apsolutno ništa više od cene po kojoj se obrok koji ste naručili nudi za dostavu u restoranu!