Pronađi
Restorane

Veganska hrana dostava Novi Sad

Preporučeni restorani

Svetozara Miletića 17, Novi Sad
Italijanska hrana Pica Sendviči Veganska hrana Vegetarijanska hrana
Dostava
08:30h - 22:50h
Preuzimanje
08:30h - 22:50h
min. za dostavu:
500.00 RSD
cena dostave:
170.00 - 350.00

Veganska hrana

Ono što je zajedničko za vegetarijanski i veganski način ishrane jeste da ni u jednom ni u drugom slučaju na jelovniku nema mesa. Međutim, za razliku od vegetarijanaca, vegani osim mesa ne jedu ni ribu, morske plodove, jaja, mlečne proizvode i med, već svoju ishranu zasnivaju na voću, povrću, žitaricama i mahunarkama.

Mnoge namirnice koje konzumiraju vegani su izuzetno bogate proteinima i aminokiselinama, a s obzirom da u njihovom telu ima u znatnoj meri manje otrova, organizam mnogo lakše absorbuje hranljive materije iz namirnica nego što je to slučaj sa čovekom koji praktikuje uobičajen način ishrane.

Ako se odlučite da promenite svoj stil života i postanete vegan, ili ste se već odavno za to opredelili, preporučujemo Vam da na Hrana do Stana pogledate ponudu restorana koji na svom jelovniku imaju vegansku hranu i vrše dostavu na kućnu adresu, i naručite svoj zdrav i ukusno pripremljen veganski obrok.

Arrow

Garantujemo 100% najbolje cene!

Hrana do Stana Vam garantuje 100% najbolje cene! Zahvaljujući odličnoj saradnji sa brojnim renomiranim restoranima u nekim od najvećih gradova u Srbiji, na raspolaganju Vam je izuzetno veliki izbor jelovnika. U bilo kom trenutku da ogladnite, hranu preko našeg servisa naručujete u samo nekoliko klikova i ona Vam biva dostavljena na željenu lokaciju u što je kraćem vremenskom roku moguće. I, što je najvažnije, naše usluge su BESPLATNE! Nećete morati da platite apsolutno ništa više od cene po kojoj se obrok koji ste naručili nudi za dostavu u restoranu!