Pitanja i odgovori

Koliko se plaćaju usluge portala Hrana do Stana?

NE PLAĆAJU SE!
Hrana do Stana Vam omogućuje da brzo i na vrlo jednostavan način naručite hranu na adresu koju želite, a da pritom ne morate da platite ništa više od cene po kojoj se ona nudi restoranu.
Naše usluge su, dakle, potpuno BESPLATNE!

Kako naručiti hranu?

Na početnoj stranici sajta izaberite grad i oblast grada na koju želite da hrana stigne.Odaberite vrstu kuhinje.Sa ponuđenog spiska izaberite restoran, a potom i hranu po želji.Vaša narudžbina se sada nalazi u korpi i potrebno ju je potvrditi klikom na dugme “Naruči”.Da bi se narudžbina proseldila restoranu, prethodno se morate registrovati i ostaviti tražene podatke kako bi hrana stigla na pravu adresu.Obrok u što je moguće kraćem roku stiže na odabranu lokaciju i vreme je za jelo. Prijatno!

Kako platiti narudžbinu?

Naručeni obrok možete platiti gotovinom kada stigne na Vašu adresu. Ako je na sajtu pored samog restorana naznačeno da postoji i mogućnost online plaćanja, onda to možete uraditi i karticom ili QVoucherom.

Koliko vremena je potrebno da hrana stigne?

Iako se ne može sa preciznošću utvrditi, prosečno vreme dostave je oko 45 minuta.Kada naručite hranu, restoranu koji ste izabrali odmah prosleđujemo narudžbinu nakon čega nas on obaveštava da li je prihvata i u kom vremenskom roku može dostaviti hranu na Vašu adresu. Dobijene informacije Vam prosleđujemo na e-mail u kome dobijate i broj telefona putem kojeg možete kontaktirati restoran u slučaju eventualnog kašnjenja.

Kako da znam da li je moja narudžbina prihvaćena?

Kada potvrdite svoju narudžbinu, Hrana do Stana je odmah prosleđuje restoranu. Potom nam restoran šalje povratni e-mail u kome nas obaveštava o tome da li je narudžbina prihvaćena i, ako jeste, u kom vremenskom roku mogu izvršiti dostavu hrane. Čim ih dobijemo, šaljemo Vam ove informacije na e-mail adresu sa kojom ste se registrovali na naš servis.

Da li mogu da promenim narudžbinu?

Da, svakako. Pre nego što  potvrdite narudžbinu, bilo koje jelo možete ukloniti jednostavnim klikom na ikonicu za brisanje koja se nalazi pored izabrane hrane i odabrati novo.

Da li mogu da otkažem narudžbinu?

Ako želite da otkažete već potvrđenu narudžbinu, moraćete da kontaktirate restoran iz kog je hrana naručena. E-mailom ćemo Vam proslediti broj telefona na koji možete da ih pozovete.

Kako da pronađem restorane prema vrsti kuhinje?

Nakon što izabrete grad i deo grada u kom živite, otvoriće Vam se stranica sa svim restoranima koji dostavljaju hranu na toj lokaciji. Ako želite da suzite izbor na određena jela, iz prozorčića “Filteri pretrage” sa leve strane izaberite vrstu kuhinje koju želite. Potom će Vam biti izlistani samo oni restorani koji je imaju u ponudi.

Kako da pronađem određeni restoran?

Pošto ste izabrali grad i deo grada u kom se nalazite, otvora Vam se stranica sa svim restoranima koji dostavljaju hranu na toj lokaciji. Međutim, ako trenutno niste raspoloženi za eksperimentisanje, već biste da naručite hranu iz restorana čije ste specijalitete već probali, u prozorčiću “Filteri pretrage” koji se nalazi sa leve strane ekrana pronađite deo “Pretraga restorana” i unesite naziv restorana koji želite. Kliknite na dugme “Pretraži” i otvoriće Vam se ponuda izabranog restorana.

Arrow

Garantujemo 100% najbolje cene!

Hrana do Stana Vam garantuje 100% najbolje cene! Zahvaljujući odličnoj saradnji sa brojnim renomiranim restoranima u nekim od najvećih gradova u Srbiji, na raspolaganju Vam je izuzetno veliki izbor jelovnika. U bilo kom trenutku da ogladnite, hranu preko našeg servisa naručujete u samo nekoliko klikova i ona Vam biva dostavljena na željenu lokaciju u što je kraćem vremenskom roku moguće. I, što je najvažnije, naše usluge su BESPLATNE! Nećete morati da platite apsolutno ništa više od cene po kojoj se obrok koji ste naručili nudi za dostavu u restoranu!