Pronađi
Restorane

Izraelska hrana dostava Beograd

Preporučeni restorani

Beogradska 66, Beograd
Fit hrana Fitnes hrana Izraelska hrana Veganska hrana Vegetarijanska hrana
Dostava
10:00h - 23:00h
Preuzimanje
00:00h - 24:00h
min. za dostavu:
0.00 - 590.00
cena dostave:
0.00 - 250.00

Izraelska hrana

Izraelska hrana vodi poreklo iz palestinske kuhinje, a kulinarski centar Izraela je Tel Aviv. Iako obiluje japanskim, francuskim, italijanskim i španskim restoranima, turistima je prilikom posete ovom gradu jedno od omiljenih mesta tržnica Karmel koja nudi bogat izbor ulične brze hrane tipične za ovo područje.

Humus je jedan od glavnih specijaliteta u Izraelu, a smatra se da je najbolji onaj u Jerusalimu. Pravi se od leblebija, mlevenog susama, tahinija, limunovog soka, maslinovog ulja i brojnih začina koji mogu varirati, a najčešće se jede uz pita hleb, izuzetno tanku vrstu pite.

Još jedan od specijaliteta koji je popularan u gotovo svim delovima Izraela jeste patlidžan na žaru. Priprema se tako što se ceo patlidžan peče na roštilju, potom guli i na kraju puni začinjenim mesom, jogurtom i salatom.

Dostava izraelske hrane je sada dostupna i kod nas. Izaberite neki od restorana koji je pripremaju i vrše kućnu dostavu hrane, naručite je na Hrana do Stana i uživajte u novim, egzotičnim ukusima.

Arrow

Garantujemo 100% najbolje cene!

Hrana do Stana Vam garantuje 100% najbolje cene! Zahvaljujući odličnoj saradnji sa brojnim renomiranim restoranima u nekim od najvećih gradova u Srbiji, na raspolaganju Vam je izuzetno veliki izbor jelovnika. U bilo kom trenutku da ogladnite, hranu preko našeg servisa naručujete u samo nekoliko klikova i ona Vam biva dostavljena na željenu lokaciju u što je kraćem vremenskom roku moguće. I, što je najvažnije, naše usluge su BESPLATNE! Nećete morati da platite apsolutno ništa više od cene po kojoj se obrok koji ste naručili nudi za dostavu u restoranu!