Pronađi
Restorane

Azijska hrana dostava Novi Sad

Preporučeni restorani

Bulevar Mihaila Pupina 18, Novi Sad
Azijska hrana Burgeri Doručak Francuska hrana Internacionalna hrana Italijanska hrana Japanska hrana Kuvana jela Mediteranska hrana Meksička hrana Napici Paste Poslastice Ribe i plodovi mora Salate
Dostava
08:00h - 23:00h
Preuzimanje
08:00h - 23:00h
min. za dostavu:
100.00 RSD
cena dostave:
170.00 - 400.00
Promotivne ponuda restorana Picerija GondolaPromotivne ponude
Arrow

Promotivna ponuda restorana Picerija GondolaPopust za veće narudžbine

Dobijate 5% popusta za narudžbine preko 1.00 RSD.

Promotivne ponude se ne mogu kombinovati i ne važe za specijalnu ponudu jela i pića.

Njegoševa 12, Novi Sad
Italijanska hrana Paste Mediteranska hrana Španska hrana Internacionalna hrana Azijska hrana Kineska hrana Grčka hrana Američka hrana Burgeri Francuska hrana Palačinke Poslastice Napici
Dostava
08:30h - 22:45h
Preuzimanje
08:30h - 22:45h
min. za dostavu:
100.00 RSD
cena dostave:
170.00 - 350.00

Azijska hrana

Sve je veći broj restorana u gradovima Srbije koji pripremaju azijsku hranu. I ne čudi što smo toliko oduševljeni njome: drugačija je, nešto na šta do sada nismo bili naviknuti, a ipak ima fantastičan ukus i čaroban miris.

Kada je dostava hrane u pitanju, kineska hrana važi za jednu od najtraženijih. Karakteriše je spoj nespojivog, te tako ne treba da Vas čudi ako u jelovnicima restorana koji pripremaju i vrše dostavu kineske hrane pronađete pohovano voće, pohovani sladoled, piletinu sa ananasom, ćuretinu u sosu od suvih šljiva, slatko-kiselo-ljute soseve.

Japancima je jako važno da pored izuzetnog ukusa, mirisa i izgleda jelo u kom uživaju bude i zdravo. Zato se mnoga od tih jela pripremaju od sirovih namirnica, a jedno od najpoznatijih i najomiljenijih je svakako suši. Pravi se od pirinča i ribe i služi uz neki od japanskih soseva od kojih su napoznatiji tempura i hideki sos.

Tajlandsku, vijetnamsku i indijsku kuhinju takođe karakterišu bogati, egzotični ukusi. U ovom delu sveta kuvari obožavaju da ekperimentišu sa začinima, koriste ih u velikim količinama i u kombinaciji sa najrazličitijim jelima.

Dostavu kineske hrane, dostavu japanske hrane i dostavu hrane azijske kuhinje uopšte vrše brojni restorani u Vašem gradu. Na Hrana do Stana ih brzo i jednostavno možete pronaći i naručiti svoj obrok za manje od dva minuta.

Arrow

Garantujemo 100% najbolje cene!

Hrana do Stana Vam garantuje 100% najbolje cene! Zahvaljujući odličnoj saradnji sa brojnim renomiranim restoranima u nekim od najvećih gradova u Srbiji, na raspolaganju Vam je izuzetno veliki izbor jelovnika. U bilo kom trenutku da ogladnite, hranu preko našeg servisa naručujete u samo nekoliko klikova i ona Vam biva dostavljena na željenu lokaciju u što je kraćem vremenskom roku moguće. I, što je najvažnije, naše usluge su BESPLATNE! Nećete morati da platite apsolutno ništa više od cene po kojoj se obrok koji ste naručili nudi za dostavu u restoranu!