Pronađi
Restorane

Kineska hrana dostava Novi Sad

Preporučeni restorani

Njegoševa 12, Novi Sad
Italijanska hrana Paste Mediteranska hrana Španska hrana Internacionalna hrana Azijska hrana Kineska hrana Grčka hrana Američka hrana Burgeri Francuska hrana Palačinke Poslastice Napici
Dostava
08:30h - 22:45h
Preuzimanje
08:30h - 22:45h
min. za dostavu:
100.00 RSD
cena dostave:
170.00 - 350.00

Kineska hrana

Kada je dostava hrane u pitanju, kineska hrana važi za jednu od najpopularnijih. Ono što nam se najviše dopada je, izgleda, ta smelost da se iskombinuju različiti ukusi, taj spoj naizgled nespojivih namirnica koji rezultira neponovljivim čulnim užitkom.

U Južnoj Kini glavni sastojak gotovo svih jela je pirinač. Obožavaju da ga jedu uz ribu i morske plodove i to pržene u voku. U Istočnoj Kini toliko uživaju u slatkim ukusima da šećer dodaju čak i jelima od mesa, dok se kuhinja Zapadne Kine temelji na goveđem mesu i dimljenoj hrani. Fukienska kuhinja je kuhinja Jugoistočne Kine i najpoznatije je po umaku od soje i različitim vrstama supe. U pekinškoj i sinciaškoj kuhinji (kuhinja severozapadnog dela Kine) jela od riže su retka, te se umesto nje koriste žitarice.

Naši gradovi su, u skladu sa potražnjom, sve bogatiji kineskim restoranima. Svaki od njih nastoji da svojom ponudom oduševi kupca i omogući mu da uživa u ukusu tradicionalne kineske hrane. Na Hrana do Stana ćete pronaći restorane koji je spravljaju i vrše dostavu kineske hrane na kućnu adresu. Izaberite, naručite, jedite! Prijatno!

Arrow

Garantujemo 100% najbolje cene!

Hrana do Stana Vam garantuje 100% najbolje cene! Zahvaljujući odličnoj saradnji sa brojnim renomiranim restoranima u nekim od najvećih gradova u Srbiji, na raspolaganju Vam je izuzetno veliki izbor jelovnika. U bilo kom trenutku da ogladnite, hranu preko našeg servisa naručujete u samo nekoliko klikova i ona Vam biva dostavljena na željenu lokaciju u što je kraćem vremenskom roku moguće. I, što je najvažnije, naše usluge su BESPLATNE! Nećete morati da platite apsolutno ništa više od cene po kojoj se obrok koji ste naručili nudi za dostavu u restoranu!